Over Ons2022-01-25T14:18:15+00:00

Reviews

Lees hier hoe andere boekers het theehuis hebben ervaren.

5,00 / 5

“Voor een twee-daagse cursus hebben wij geboekt bij Theehuis ’t Groene Veld. Vanaf onze kant was er veel onduidelijkheid, maar de eigenaresse was erg geduldig en begripvol naar ons. De locatie zelf is goed verzorgd; een mooie, sfeervolle ruimte die voor iedereen goed bereikbaar was. Ook de verzorging van koffie, thee en de lunch was uitstekend, waarbij er rekening gehouden kon worden met dieet-wensen van collega’s. Iedereen was zeer te spreken over de locatie, waardoor onze cursus uiteindelijk een succes is geworden.”

Y. Timmer, CCV

“Bij toeval op internet gevonden. En soms blijkt zo’n toeval een pareltje te zijn. Prachtige, gezellige locatie, uitstekende catering gedurende de dag. Kortom, een aanrader. Jenneke èn deze locatie verdienen veel gasten op deze mooie plek.”

Angeli Vonk, 4Kids

“Super leuke locatie waar ik mijn opleiding geef. Jenneke is heel gastvrij en verzorgd alles fantastisch.
Goed geregeld qua catering. Heerlijke lunch!!

Locatie ligt op een goeie plek. Je heb alle rust en ruimte!”

Claudia Switzer, Mooi Stijlopleidingen

“Hele fijne plek, goede sfeer en genoeg ruimte. Inrichting heel comfortabel. Landelijk op een boerderij, dus dat ruik je bij aankomst buiten (maar dat hoort er bij, en zelf heb ik daar alleen maar goede assosciaties). Enige minpuntje (voor sommige groepen) is de bereikbaarheid per OV. Even checken vooraf dus!
Communicatie met gastvrouw/eigenaar Jenneke vooraf en tijdens de bijeenkomst was top!”

Tabitha, Mediation Amsterdam

“Fijne ruimte, zeer vriendelijke ontvangst, heerlijke lunch. Alles goed verzorgd. Wij maken zeker vaker gebruik. Het is wat ons betreft een perfecte locatie om in een warme, gezellige, huiselijke en ook zakelijke setting te werken met een groep.”

Dorothée Vlamings, Dorothée Coaching

Nieuws

Ga naar de bovenkant