Even voorstellen

Hoi! Welkom op mijn website, wat leuk dat je mijn locatie hebt gevonden en deze website bekijkt. Ik hoop dat je al een goed beeld hebt gekregen van mijn locatie, maar ik kan me ook voorstellen dat je benieuwd bent geworden wie erachter zit en welk verhaal daarbij hoort. En daar vertel ik je graag iets over:

Ik ben Jenneke Luhulima-Groeneveld, 39 jaar, getrouwd met Julien en moeder van 3 dochters. Opgegroeid op de boerderij van mijn ouders, eerst in Lunteren daarna in Voorthuizen. In 2006 ben ik met Julien op deze boerderij van mijn opa en oma gaan wonen. Enorm trots dat ik als derde generatie op deze vertrouwde plek mag wonen.

Derde generatie

Een stukje geschiedenis

Al meer dan 90 jaar is deze boerderij in onze familie en heeft het voor diverse doeleinden gediend. 31 juli 1931 zijn mijn opa Jannes Groeneveld en Jenneke Busser getrouwd en kort daarna zijn ze gaan wonen op deze boerderij, aan de Maanderdijk te Ede. Er volgden 9 kinderen. Eén van die kinderen is mijn vader Jan. Vanaf 1974 hebben mijn ouders er een aantal jaren gewoond, maar zij zijn in 1982 met mijn broer en zus vertrokken naar een andere boerderij in Lunteren. Eind 2006 ben ik met mijn man weer terug gekomen op dit vertrouwde nest.

Mijn opa was gek van kippen en ganzen en daarom startte hij een kippen broeierij. Mijn vader houdt meer van kalveren en koeien, waarna de schuur werd omgebouwd tot kalverhouderij. Dit is de huidige staat van dienst in de grote schuren.

Vergaderboerderij

In 2017/2018 hebben we de kleinere verouderde schuur verbouwd tot een gezellige ruimte waar je zowel in een zakelijke maar toch huiselijke setting met een groep samen kan komen. Het is voor ons belangrijk dat de authentieke uitstraling blijft en de gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Langzame start

Ook al zorgde corona niet voor een vliegende start, we worden sinds september ’21 steeds beter gevonden als locatie voor vergaderingen, teammeetings, hei-sessies, coaching- en brainstormsessies, maar ook voor volledige opleidingen. En we denken dat er nog veel meer mogelijkheden zijn zoals tv en fotografie locatie. Heb jij een idee voor mijn locatie? Laat het me gerust weten!

Boek je deze locatie, dan ben ik je gastvrouw en zorg ik dat jij en je gasten zich welkom voelen en niks te kort komen. Ik hoop je een keer welkom te mogen heten en stuur me gerust een berichtje.

Liefs,

Jenneke